Stohl András és Vica fotójáról árad a szeretet: hatalmas pocak, hatalmas szerelem

Fotó: Polyák Attila - Origo -
baba terhesség terhespocak pocak Stohl András kislány Stohl Vica várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghitt, családi fotóval köszöntötte kedvesét a népszerű színész. Stohl András és várandós kedvese minap ünnepelték második házassági évfordulójukat, hamarosan pedig megérkezik első közös gyermekük is.

Stohl András és Vica februárban jelentették be, hogy babát várnak. A fiatal anyuka akkor már a terhessége felénél járt, így heteken belül megszülethet első közös kislányuk. A pár nagyon szerette volna, ha a gyermek nyáron jön világra és ez a kívánságuk teljesülni is fog. Azt pontosan nem árulták el, hogy mennyi van még hátra Vica várandósságából, de a legfrissebb, közös fotójukon már nagyon kerekedik a terhespocak.

Stohl András Fotó: Polyák Attila - Origo

András és Vica 2020-ban fogadtak egymásnak örök hűséget, és második házassági évfordulójukat egy gyönyörű közös képpel ünnepelték a közösségi médiában. A fotót ide kattintva tudjátok megnézni.

Stohl idén februárban töltötte be az 55-öt, és még ebben az esztendőben egyszerre lehet ötszörös apuka és nagypapa is. Nem András azonban az egyetlen magyar celeb, akinél gyerekzsivalytól hangos a ház, korábbi cikkünkben összegyűjtöttük azokat az ismert embereket, akiknél népes a család.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.