5 magyar sztár, akiknél gyerekzsivajtól hangos a ház

Czutor Zoli Stohl András család sztárok magazin Oláh Gergő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szülőnek lenni nem mindig móka és kacagás, főleg, ha valaki több gyermeket nevel. Hazai hírességeink között akad olyan, aki meg sem állt 4-5 gyerekig, de olyan is van, aki kilencszer is édesapa lett.

Cikkünkben összegyűjtöttünk 5 olyan magyar sztárt, akinek több mint 3 gyereke született.

Stohl András

Miután lányai – Luca, Rebeka és Franciska – megszülettek, Stohl András egyáltalán nem számított arra, hogy ismét apa lehet. Azonban 2014-ben nagyot fordult vele a világ, ugyanis volt párja, Ancsika világra hozta kisfiát, Stohl András Barnabást. A színész mindig arra vágyott, hogy a családnevét egy nap majd a fia viszi tovább. A családi hagyományuk szerint az elsőszülött fiút mindig az apja után nevezik el, így a színész kisfia is az András nevet kapta.

Stohl András és gyermekei a Városligetben. Forrás: Facebook

A Sztárban Sztár versenyzője idén ismét meglepetést okozott a közönségnek, ugyanis nemrég a közösségi média oldalán jelentette be: ötödjére is apa lesz.

Czutor Zoltán

Czutor Zoltánnak az első házasságából három gyermeke született: Levente, Szonja és Győző. Második feleségével, a nála 20 évvel fiatalabb Czutor-Kilián Zsanettel még 2010-ben ismerkedtek meg, és tőle is született két kisfia, Simon és Marci. Ám Zsaninak nagy vágya volt, hogy egy kislánynak is életet adhasson.

Czutor Zoli és felesége, Zsanett Forrás: Sláger Reggel

A harmadik közös gyerek vállalását már régóta tervezték, majd a pár 2021-ben bejelentette, hogy érkezik a kistesó, akit Zsani kamerák előtt szeretne megszülni. A napokban pedig megérkezett a gólyahír: március 14-én megszületett Franciska, így a Belmondo frontembere hatszoros édesapa lett.

Gerendás Péter

A 65 éves színésznek nem egy, nem kettő, nem három, hanem kilenc gyermeke született. Az első házasságából született Dávid, aki tehetséges énekes és Veronika, aki fodrászként helyezkedett el. A második kapcsolatából megszületett Mirkó, aki kiválóan beszéli a szerb nyelvet. Felesége, Nóra az ő legnagyobb támasza, aki a zenészt hat gyermekkel – Danival, Hannával, Robival, Rubennel, Rózával és Flórával – ajándékozta meg.

Gerendás Péter és gyermekei Forrás: Gerendás Péter / Facebook

A legkisebb gyerkek 2008-ban született meg. Gerendás Péter csodálatos hivatásként gondol az apaságra, és ha visszatekerhetné az időt, akkor lehet, hogy még a jelenleginél is nagyobb családja lenne.

Oláh Gergő

A X-Faktor egykori nyertese nemrég arra reagált, hogy mi a véleménye a magyar celebvilág botrányos válásairól, és azt is elmondta, hogy szerinte mennyire fontos küzdeni a házasságért. Oláh Gergő és felesége, Niki még 2008-ban házasodtak össze, de 15 éve alkotnak egy párt.

Oláh Gergő és felesége a TV2 műsorában is megmutatták, milyen az otthon négy gyerekkel. Forrás: Instagram

A tehetségkutató idején már volt két közös gyermekük, Karla és Denisz. Öt évvel később a családjuk ismét bővült, ugyanis megszületett Nolen Gergő, 2018-ban pedig Anna. A család 2021 júniusában jelentette be, hogy úton van ötödik gyermekük is, Oláh Holli.

Ákos

A Kossuth-díjas előadó és felesége, Őry Krisztina több mint harminc éve vannak együtt, de a boldogító igent csak azután mondták ki, miután megérkezett a harmadik gyermek is a családba.

Kovács Ákos és családja katácsonykor. Forrás: Facebook

1998-ban megszületett első gyermekük, Márton, majd három lánnyal – Annával, Katával és Júliával – bővült a család. A közösségi média oldalain ritkán posztol a gyerekeiről, ám ha megoszt egy családi fotót, azt kivétel nélkül imádják a rajongói.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.