Stohl András gyerekei baba Stohl András felesége Vica gólyahír Stohl András Stohl Luca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető tegnap saját közösségi oldalán jelentette be, hogy ötödjére is apa lesz. A színész öröme már most határtalan, azonban könnyen elképzelhető, hogy a családjában nem csak hozzájuk érkezik meg idén a gólya.

A színész, akit jelenleg a Sztárban Sztár című showműsorban versenyzőként láthat a közönség, egymás után kapja a gratulációkat. A családja már így is népes, az új pici négy féltestvér mellé érkezik. Azonban könnyen előfordulhat, hogy nem csak András, hanem nagylánya, a szintén műsorvezetőként dolgozó Luca is babázni fog még ebben az évben. Erre minden esély megvan, mivel tavaly volt az esküvője.

Lehet, hogy egyszerre lesz belőle apa és nagypapa is? Forrás: Instagram, Stohl András

Stohl Luca nyáron mondta ki a boldogító igent, és egy korábbi interjúban úgy fogalmazott, hogy 30 éves kora előtt szeretne anya lenni. A most 29 éves fiatal szépség gyorsan közeledik ehhez a pillanathoz, ugyanis októberben ünnepli majd a harmincadik X-et. Ha összejön a terve, és sikerül teherbe esnie, akkor előfordulhat, hogy apukája kis időkülönbséggel egyszerre cserélhet majd pelenkát saját kisbabáján és unokáján is – írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.