A tévében villantott cickókat Michael Owen lánya: így reagált a világsztár focista

Michael Owen mellek villantás Gemma Owen tévéadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Michael Owen 19 éves lánya, Gemma a Love Island című valóságshow-ban mutatta meg cickóit: édesapja nem hagyta szó nélkül a villantást.

A világhírű labdarúgó Michael Owen már annak sem örült, hogy négy gyermeke közül a legidősebb, a 19 éves Gemma szerepel a Love Island című realityben. Gemma egyébként tehetséges díjlovaglóként vált ismertté, de az utóbbi hónapokban népszerű influenszerré vált az Instán, sőt, saját fürdőruhamárkát is alapított.

A lány a Love Island villájában olyan közel került az egyik fiúhoz, Lucához, hogy az erkélyen állva mutatta meg neki melleit - apja legnagyobb bánatára. A jelenetről készült videót ide kattintva tudod megnézni.

Bár a kamerák csak háttal mutatták Gemmát, Luca arcából ítélve elégedett volt a látvánnyal, nem úgy, mint édesapja, aki így kommentálta lánya villantását:

-mondta lánya tévés szerepléséről Michael, aki a Twitteren egy emojival reagált a történtekre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.