Egy tündéri kiskutya életét mentették meg a Magyar Közút munkatársai: videón a megható történet

kutya kiskutya mentés megmentette Magyar Közút Kht.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztően aranyos történetet osztott meg az Instagramon a Magyar Közút. A videó főszereplője egy kiskutya, akit a jászberényi mérnökségünk munkatársai találtak egy bokorban.

A Magyar Közút rengeteg informatív posztot tesz közzé az interneten. Bár az Instagram-oldalukon általában arra próbálják felhívni a figyelmet, hogy vezessen mindenki óvatosan, furcsa eseteket is bemutatnak. Nemrég például azt mutatták meg, hogy két férfi az M0-son stoppolt.

Ma reggel egy elképesztően cuki történetet osztottak meg, és videóban mutatták meg, pontosan kiről van szó. A jászberényi mérnökség munkatársai előkészítő munkálatokat végeztek a Pusztamonostor-Jászárokszállás összekötő út felújítása kapcsán, amikor az egyik munkás furcsa, nyöszörgő hangokat hallott.

A helyszínt átkutatva megtalált egy tündéri fekete kiskutyát, aki élettelen testvére társaságában volt. A hőségre való tekintettel azonnal cselekedtek: árnyékos helyre vitték, megitatták friss vízzel, majd beszállították a mérnökség telephelyére Másnap állatorvosi vizsgálatra vitték, ahol megállapították, hogy egy egészséges, kb. 4 hetes, 930 gramm súlyú kiskutyát találtak, a mérnökség pedig úgy döntött, innentől a fekete négylábú is a csapatuk tagja.

A Magyar Közút most abban kéri az emberek segítségét, mi legyen a neve a kiskutyának: Árnyék, Emká vagy Cuki?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.