Azahriah szeretője nem titkolja, hogy bejön neki Marics Peti

Forrás: Marics Peti /Instagram -
Azahriah szexbotránya Azahriah szerelem Marics Peti Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azahriah szeretője, Laura őszintén elmondta követőinek, hogy a Valmar tagjai közül Milán, vagy Marics tetszik neki jobban.

Nagy port kavart, amikor kiderült, hogy Tóth Andi és Marics Peti egy párt alkotnak. A legújabb álompárnak kikiáltott fiatalok kapcsolatának nem mindenki örül: a Maricsért rajongó lányokban egy világ dőlt össze, hogy az énekes már nem szingli, és épp Andi rabolta el a szívét.

Azahriah szeretője, Budai Laura is tudomást szerzett arról, hogy Andi és Peti felvállalták kapcsolatukat. A "Palacsintagirl" néven elhíresült fiatal meglovagolva a toitoi mögötti aktust, folyamatosan tartja a kapcsolatot követőivel, és válaszol a kérdéseikre.

Legutóbb a lány egy 24 óráig elérhető Instagram-sztoriban árulta el, hogy a Valmar tagjai közül Marics Peti jobban tetszik neki, mint Milán.

Forrás: Marics Peti /Instagram

Tóth Andi pár nappal ezelőtt videóban üzent a tini lányoknak,és azt mondta, nyugodtan próbálják meg elvenni tőle Petit, és ha velük megy, akkor az övéké lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.