A fiatal magyar énekes, Azahriah májusban azzal került a címlapokra, hogy egy fesztiválon a nyilvános vécék mögött szexelt az egyik rajongójával. Az esetről ráadásul videó készült, mely vírusként terjedt az interneten. Az énekes mellett a megcsalt barátnője is elmondta már a véleményét az ügyről, a napokban viszont megszólalt az említett rajongó is.

Miközben Azahriah és megcsalt barátnője, Luna az eset óta kibékültek, Laura élete teljesen felfordult. A lány édesanyja a tévéből tudta meg, mi is történt a gyermekével és hatalmas veszekedéssel végződött a szóváltás. Az anya-lánya páros viszonya azóta rendeződött, de Laura élete nem ért nyugvópontra. A lány ugyanis a napokban egy ijesztő fotóval sokkolta követőit.

AzahriahFotó: Instagram

A lány egy olyan képet tett közzé Instagram-történetében, melyen véres fejjel látható. A követői egyből üzenetekkel bombázták, hogy megtudják, ki és miért verhette össze Laurát. A pletykákra végül újabb posztban reagált a tini és megmutatta bekötözött fejét.

Nyugi srácok, nem vertek meg. Béna voltam és elestem a betonon, és szétvágtam a fejem, így nyílt seb keletkezett. Elláttak a kórházban, már itthon vagyok, élek virulok! És köszönöm az aggódásokat!

– idézte a posztot a Bors.