Csillagászati összegeket kér el egy közös fotóért a híres színésznő

Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/usage worldwide/Ik Aldama -
fotózás pénz szelfi rajongók Trónok harca Emilia Clarke
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emilia Clarke egy fesztivál vendége lesz, ahol a rajongók pénzért készíthetnek vele közös fotókat, de akik mélyebben belenyúlnak a zsebükbe, akár még beszélgethetnek is vele. 

Egy rossz élmény miatt Emilia Clarke már egyáltalán nem fotózkodik rajongóival. Korábban arról mesélt, hogy épp egy reptéren tartózkodott, amikor rosszul lett, sírt, és éppen az anyjával telefonált, amikor egy érzéketlen férfi elkezdett közös fotót követelni tőle.

Emilia Clarke Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/usage worldwide/Ik Aldama

A súlyos betegséggel küzdő színésznő most viszont kivételt tesz a Dream It Fest közönségtalálkozón, és bár nem ingyen, de mégis összeáll egy-egy közős fotó erejéig azokkal, akik szeretnék. Azoknak, akik beszélgetni szeretnének vele, 400 fontot (körülbelül 192 ezer forintot) kell kifizetniük, azoknak, akik csak egy fotót szeretnének, 150 fontjába (nagyjából 70 ezer forintjába) fog kerülni.

Nem ő az első, aki pénzért fotózkodik. Benedict Cumberbatch egy 2017-es találkozón 3 ezer fotót készített a rajongóival, és ezzel 240 000 fontot (115 millió forintot) keresett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.