Jennifer Lopez dalra fakadt és táncra perdült Ben Affleck előtt a többnapos lagzin

buli lagzi esküvő dal Ben Affleck tánc Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már két évtizeddel ezelőtt összeházasodhattak volna, ám akkor mégsem mondták ki a boldogító igent. A sors azonban egymásnak teremtette Jennifer Lopezt és Ben Afflecket, akik most világraszóló bulit csapva ünnepelték az esküvőjüket.

Ben és Jennifer még júliusban kötötték össze az életüket, ám a lagzira csak most, augusztusban került sor, azon a helyszínen, ahol a tervek szerint 2002-ben is tartották volna. A bulit háromnaposra tervezték, és olyan világsztárokat is meghívtak, mint Matt Damon, Jimmy Kimmel, Jane Fonda és Renée Zellweger. Ben Affleck azt szerette volna, hogy ez a hétvége kedveséről, Jenniferről szóljon, és ez így is lett.

Az énekesnő ugyanis meseszép ruhában pattant a parkett közepére, ahol táncosokkal kiegészülve énekelt és persze táncolt ő is, miközben újdonsült férje közvetlenül előtte ült egy széken. A produkcióról videó is készült – írja a Blikk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.