Majka Azahriah védelmére kelt: "Húszévesen ezt akartam csinálni a ToiToi vécé mögött éjjel-nappal"

Azahriah szexbotránya Azahriah Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas botrányt váltott ki, amikor kiderült, hogy a fiatal sztár egy rajongójával került intim viszonyba az egyik fellépése után, méghozza a nyilvános vécék árnyékában. A történtek óta nem csitultak a kedélyek, sokan támadták a fiatal énekest. Majka is megszólalt az ügy kapcsán.

A ToiToi mögött szexelő Azahriah körül nemrég újabb botrány robbant ki, a kollégáinál húzta ki a gyufát. Az egyik hazai, népszerű rapper, Missh Instagram-videóban mondta el, hogy szerinte Azahriah nem egy rocksztár, csupán egy kisgyerek, aki próbálja magát rocksztárnak mutatni.

Sokakkal ellentétben Majka az egyik koncertjén kiállt Azahriah mellett.

"Egy nagy tapsot kérek Azahriah-nak! A sok képmutató f*sz... Mindegyik bántotta, hogy mit csinált a ToiToi vécé mögött. Hát elárulom b*szd meg, húszévesen ezt akartam csinálni a ToiToi vécé mögött éjjel-nappal! Sőt! Azért akartam ide felállni a színpadra, hogy a ToiToi vécé mögé állhassak!"

- jelentette ki határozottan a rapper.

@bkalo2o#Majka#Azahriah#Marosvásárhely#VibeFesztivál#Erdély#nemőahibás#fy♬ eredeti hang - Balázs Lóri

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.