Megdöbbentő! Teljesen más bőrszínnel jöttek világra az ikrek

Forrás: -- -
ikrek bőrszín anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sok ikergyermekes szülő kényszerül arra, hogy a kicsik ruháiba beleírják csemetéik nevét, hogy meg tudják különböztetni őket. Ezeknek a szülőknek azonban biztos nem lesznek ilyen problémáik. 

A 29 éves Chantelle teljesen megdöbbent, amikor áprilisban életet adott ikerbabáinak, akik nem is különbözhetnének egymástól jobban. Kislánya, Azirah barna szemű, és sötétebb a bőrtónusa, míg fia, Ayon zöld szemű és jóval világosabb a bőre. A jelenség ritka, azonban létezik, bár csupán egy a millióhoz az esélye annak, hogy két ennyire különböző baba születik egy terhességből - írja a Metro.

Chantelle Broughton's twins, Azirah (darker skinned) and Ayon (fairer skinned). Forrás: Chantelle Broughton / SWNS/© Chantelle Broughton / SWNS/Chantelle Broughton / Swns

Az újdonsült édesanya elmondta, hogy gyakran megállítják őket az utcán, és megkérdezik tőle, hogy mindkét gyerek hozzá tartozik-e.

A kicsik szokatlan különbségei nagy valószínűséggel abból adódnak, hogy Chantelle egyik nagyapja nigériai, míg az ikrek apja, Ashton félig jamaicai, félig skót.

Bár a helyzet nem mindennapi, a szülők nem is lehetnének boldogabbak gyermekeik, és saját, egyedülálló családjuk miatt.

Chantelle Broughton and her twins - Azirah (darker skinned) and Ayon (fairer skinned). Forrás: Courtesy of Chantelle Broughton SWNS/© Courtesy of Chantelle Broughton / SWNS/Courtesy Of Chantelle Broughton / Swns

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.