Együtt játszanak Nádai Anikó gyermekei: közös képen a két csöppség

Hajmásy Péter közös fotó Hajmásy Alex Nádai Anikó Nádai Anikó gyerekei
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Július közepén született Nádai Anikó és Hajmásy Péter első közös gyermeke, aki a boldog és büszke szülőktől az Alex keresztnevet kapta. A műsorvezető több fotót is posztolt már újszülöttjéről, de nagyon ügyel rá, hogy ne mutasson sokat a babából. Ezért is különleges a mostani kép.

Anikó a legújabb fotót a mindössze 24 óráig elérhető történetében osztotta meg. A képen az látható, ahogy a műsorvezető előző kapcsolatából született kisfia, Patrik játszik a kis Alexszel. Ez az első fotó, amelyen mindkét gyermek látható, de Anikó ismét ügyesen bánt a kamerával, mivel egyik csöppség arca sem látszik. Mindkettejüket egy-egy játék takarja.

Nádai Anikó kisfiai Forrás: Instagram/Nádai Anikó

Nádai korábban azt mesélte, hogy nagyobbik fia, Patrik nagyon szereti az öccsét, sokat szeretgeti és puszilgatja. Ráadásul nem a gyermekáldás az egyetlen változás a család életében, ugyanis Patrik most kezdi az iskolát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.