"Nincs mit bizonygatni" - 17. házassági évfordulójukat ünneplik Köllő Babették

házasság Köllő Babett házassági évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köllő Babett 17. házassági évfordulójuk alkalmából posztolt, és a közös fotó mellett arról írt, szerinte a szerelmet nem a külvilág felé kell bizonygatni.

Köllő Babett nagyon ritkán mutatja meg férjét, Szabó Andrást, akivel egy közös lányuk született. Aki követi a színésznőt, rendszeresen láthatja Millát, aki Babett kiköpött mása. Ezúttal viszont nem kislányáról, hanem férjéről posztolt, és azt is elárulta, mit gondol arról: sokan azzal vannak elfoglalva, hogy a külvilágnak azt bizonygassák, milyen jó a kapcsolatuk.

Nincs mit bizonygatni. A számok önmagukért beszélnek.Tesszük mindezt halkan,a világ kizárásával. A szeretetet,szerelmet nem bizonygatni kell kifelé,hanem megélni befelé

-írta Babett, aki egy Stendhal idézetet is mellékelt a fotó mellé.

A színésznő nemrég őszintén vallott arról, mennyire sajnálja, hogy korábban elvesztette ikreit, ugyanis mindig nagy családról álmodott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.