Köllő Babett lányát egy világhírű színésznőhöz hasonlították

Köllő Babett videó utazás tengerpart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köllő Babett és Milla, a nagylánya együtt utaztak egy káprázatos, tengerparti helyre. A vakációról videót is posztoltak Babett TikTok csatornáján. 

A Sztárban Sztár leszek! zsűrije, Köllő Babett egy fantasztikus helyre utazott, ahová nagylánya, Milla is elkísérte. Minden adott volt a csodás hangulathoz és a pihenéshez: napfény, tenger, pálmafák, és természetesen a jókedv - írja a Blikk.

@kollobabettofficial

Teljes kikapcs volt

♬ Paradise - Ikson

Babett a gyönyörű nagylányáról ritkán posztol a közösségi médiában, de egy TikTok videóban most mégis megmutatta Millát a rajongóinak. Már korábban is sokan megjegyezték Babettnek, hogy lánya kiköpött hasonmása a világsztárnak, Anne Hathawaynek, és ez valóban látható a közzétett videóban is.

Babették már hazaértek a nyaralásból, Instagramon azt írta, hogy csoda volt ez az utazás, de sajnos már nagyon távolinak tűnik.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.