Öt perces videóban magyarázkodik Will Smith az Oscar-gálán elcsattant pofon miatt

pofon Oscar-gála Chris Rock Will Smith
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei Oscar-gála nem a filmekről, hanem Will Smith pofonjáról szólt, amit Chris Rocknak osztott ki, miután a humorista a színész feleségének kopaszságán viccelődött. Az eset hatalmas vihart kavart, a színészt tíz évre kitiltották az amerikai filmakadémia rendezvényeiről, köztük az Oscar-gálákon való részvételtől. Will Smith pár napja hosszú videóban magyarázkodott.

Will Smith a YouTube-oldalán osztott meg egy videót, amiben elnézést kér Rocktól és a családjától, és a saját családjától is. Elmondta azt is, miért nem kért azonnal bocsánatot az incidens után. A gála után üzent Chris Rocknak, de azt a választ kapta, hogy Rock még nem áll készen a beszélgetésre.

A videóban azt mondja, elfogadhatatlan volt a viselkedése, és bármikor készen áll arra, hogy megeszéljék a történteket. Nem gondolt arra, hány ember sérülhet ebben a történetben. Többször is visszapörgette az eseményeket, és már nem gondolja, hogy ez a helyes móndja annak, hogy valaki a nemtetszését kifejezze. Reméli, bár kételkedik benne, hogy valaha is helyre tudják hozni a barátságukat Chris Rockkal.

Pár napja Chris Rock is megszólalt a dologról, mikor Kevin Hart mellett egy stand-up showban szerepelt.

"Bárki, aki azt mondja, hogy a szavak fájnak, még sosem kapott pofont" - viccelődött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.