Válik Vitalij Klicsko: 25 év házasságnak vet véget

Forrás: AFP/Sergei Supinsky -
Ukrajna házasság válás Vitalij Klicsko világbajnok sportoló polgármester bokszoló Kijev
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világbajnok bokszoló-polgármester elmondta, hogy jóban van feleségével, de évek óta külön élnek, ráadásul nem is egy országban, ezért közös döntésük, hogy hivatalosan is elválnak. 

„Évek óta más az érdeklődési körünk, és másképp élünk. Úgy döntöttünk, hogy hivatalossá tesszük. Ez mindkettőnk kívánsága. Még mindig jó a kapcsolatunk, tiszteljük egymást, de a gyerekek már felnőttek, és az élet megy tovább" - mondta az egykori világbajnok, akinek saját állítása szerint szívében Kijev polgármestereként csakis imádott városa foglal helyet, nem pedig másik nő.

Vitalij Klicsko, Kijev pogármestere Forrás: AFP/Sergei Supinsky

Vitalij és Natalia Klicsko 1997 áprilisában házasodtak össze. A házasságból három gyermekük született: Jegor-Daniel és Max fiai, valamint Elizabeth-Victoria lánya. Natalia Klitschko évek óta Németországban él, ahol zenei karrierjét építi - írja a Yahoo News.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.