Adam Levine tagadja a viszonyát, de azt elismeri, hogy átlépett egy határt

Forrás: WireImage/2019 Kevin Mazur/Kevin Mazur -
Behati Prinsloo Adam Levine hűtlenség megcsalás Maroon 5
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bombaként robbant a hír, hogy a Maroon 5 énekese egy éven át csalta feleségét, aki éppen harmadik gyermekükkel várandós. Adam Levine megtörte a csendet, és reagált a vádakra.

Adam Levine tagadja, hogy viszonya lett volna Sumner Stroh modellel, de azt elismeri, hogy "átlépett egy határt"

– írta kedden közösségi oldalán a Maroon 5 énekese, akinek titkos viszonyáról pár órával korábban a szeretője rántotta le a leplet.

-fogalmazott Adam.

A 23 éves Stroh hétfői TikTok-videója vírusként terjedt el az interneten, melyben azt állította, hogy egy nős férfivel folytatott viszonyt, később pedig közzétette azokat az üzeneteket, amelyeket Levine állítólag az Instagramon keresztül küldött neki -írja az Usa Today.

A viszonyuk szerinte egy tavalyi történet, közel egy éven át tartott, és az üzenetváltásokon kívül személyesen is találkoztak, bár ezt az énekes tagadja.

Forrás: WireImage/2019 Kevin Mazur/Kevin Mazur

Levine-nek egyébként 2014 óta a Victoria's Secret modell Behati Prinsloo a felesége, akiről a napokban derült ki, hogy harmadik gyermekével várandós. Emiatt döntött úgy a szerető, hogy borítja a bilit, ugyanis állítólag Levine üzenetben kért engedélyt arra a modelltől, hogy róla nevezhesse el gyermekét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.