Bódi Csabi állítja, nem tagadták ki Gusztit: szerinte testvére 15 perc hírnévért árulja ki a Bódi családot

Forrás: Bódi Margó/Instagram -
Bódi család drog Bódi Guszti legidősebb fia Bódi Csaba család Bódi Guszti kitagadás hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy héttel ezelőtt nyilatkozta az ifjabbik Bódi Guszti, hogy évek óta nem beszélt a szüleivel, kitagadták, kétkezi munkából kell élnie, ezért is jelentkezett a TV2 Séfek séfe című műsorába. Testvére, Bódi Cabi szerint bátyja állításai nem felelnek meg a valóságnak, és csak fájdalmat okoznak a családnak. 

A kisebbik Bódi-fiú szerint édesanyjuk napok óta sír kis Guszti nyilatkozata miatt, apjuk pedig éjszakánként álmatlanul forgolódik, hiszen idősebbik fia nem mondott igazat, elferdítette a valóságot, ám azért, hogy sem őt, sem magukat ne járassák le, szülei nem akartak reagálni az igaztalan vádakra, és az azok miatt érkező, őket becsmérlő kommentekre. Ám Csabi nem bírta tobább nézni szülei szenvedését, ezért a Borsnak mondta el az esettel kapcsolatos gondolatait, és hogy mi is történt, ami a mostani helyzethez vezetett.

Bódi Guszti és Margó Forrás: Bódi Margó/Instagram

Mint mondta, édesapjuk 60. születénapját ünnepelte a család, amikor csörgött a telefon, kis Guszti volt az, ezért Bódi Guszti vidáman vette fel a telefont, gondolván, hogy idősebbik gyermeke fel akarja őt köszönteni.

"Apukám viccesen felvette a telefont, de felköszöntés helyett olyan megnyilvánulást kapott, amit egyetlen apa sem hagyna szó nélkül. Ezt követően azt mondta kis Gusztinak, hogy: eddig volt és netovább! 42 éves vagy fiam, elengedem a kezedet. Az, hogy a szüleim kitagadták, valótlan állítás" - mesélte Csabi, aki ugynaakkor testvérét is a védelmébe vette:

"A bátyámat is szeretném megvédeni, kikérem magamnak azt, hogy ő egy drogos lenne! Megvívta a maga harcát az életben, sikerült legyőznie a démonjait és talpra állt, amiért mi mindannyian nagyon büszkék vagyunk rá! A változás részben apámnak is köszönhető, hiszen, ha nem engedi el a kezét, akkor ez talán soha nem történik meg" - nyilatkozta, hozzátéve, hogy bátyjának és családjának nem kell nélkülöznie, hatalmas családi házban élnek, 3 méregdrága autójuk van és nemrég érkeztek haza egy törökországi luxusnyaralásról.

Testvéréhez pedig a következő kérést intézte: "Szeretném megkérni kis Gusztit arra, hogy legyen kedves hagyjon fel azzal, hogy a médiában 15 perc hírnévért cserébe kiárulja a Bódi családot!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.