"Eljött az idő" - Fontos döntést hozott Oszter Sándor özvegye, Failoni Donatella

Forrás: Facebook/Failoni Donatella -
ház Failoni Donatella Oszter Sándor döntés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eladják Oszter Sándor egykori kúriáját Diósjenőn. A tavaly ősszel elhunyt Kossuth-díjas színművész felesége a Facebookon osztotta meg a hírt, hogy meghozták a végső döntést.

Failoni Donatella a Facebookon adta hírül, hogy úgy döntött, eladja Oszter Sándor egykori diósjenői birtokát. A 700 milliót érő ingatlan több hektárnyi erdős területet, egy halastavat, gazdasági épületeket, egy cselédházat és egy vadászkastélyt is magába foglal -írja a Bors.

A házaspár egyetlen gyermeke, Alexandra is sok időt töltött Diósjenőn, azonban hiába kötődik hozzá annyi szép emlék, be kellett látniuk, hogy nem tudják fenntartani az ingatlant.

Forrás: Facebook/Failoni Donatella

Oszter özvegye az ingatlan eladása után valószínűleg a balatoni házukba költözik, ahol eddig is szívesen tartózkodott. A színésznek egyébként nem volt végrendelete, de még életében úgy nyilatkozott, hogy minden földi vagyonát unokájára, Hunorra hagyja. Végrendelet hiányában azonban Donatella és lánya, Alexandra lettek az örökösök, az unokájára pedig nem szállt semmi.

"A lányomra és rám maradt, viszont én lemondtam az én részemről Sandry (Oszter Alexandra – a szerk.) javára, tehát minden az övé. Haszonélvezeti jogom van a balatoni és a diósjenői házra, de egyébként az utolsó fillérig mindent átruháztam rá"

-mondta Donatella, aki nemrég arról vallott, hogy férje gyakran meglátogatja őt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.