Elválik a feleségétől a magyar zenész: senki sem tudta, hogy évek óta külön él kisfia anyjától

Horváth Boldizsár válás Sztárban sztár család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elválik feleségétől Horváth Boldi. Megdöbbentette a rajongókat, amikor kiderült, hogy a népszerű énekes már két éve külön él a gyereke anyjától. Azt mondja, élete legnehezebb döntését hozta meg, sosem akarta ugyanis, hogy a kisfia csonka családban nőjön fel.

Horváth Boldinak hétéves kisfia jelenti a világot. A napokban kapott szárnyra a hír, hogy megromlott a kapcsolata kisfia édesanyjával, ezért az énekes most tisztázta, mi az igazság magánéletével kapcsolatban.

Boldi elmondta, hogy feleségétől csaknem két éve külön élnek, akkoriban a Sztárban sztár versenyzője volt. A heteken át tartó felkészülés mellett az énekesnek a magánéleti gondjaival is meg kellett küzdenie.

"Nem árulok el nagy titkot, hogy nálunk Máté nem egy tervezett gyerek volt, és hamar született, sajnos az ilyen helyzetekben elég nagy a kockázata annak, hogy az ember nem ismeri annyira a másikat, és úgy igazán a mi kettősünk sosem működött (...)"

- mondta az énekes. Hivatalosan Boldi és kisfia édesanyja még nem váltak el, de mivel mindketten ugyanazt akarják, az énekes békés válásra számít. Arról nem nyilatkozott, van-e most valaki az életében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.