Joshi Bharat szívszorító vallomása: " Itt szeretném befejezni a földi pályafutásomat"

Forrás: Palikék Világa -
halál újrakezdés elmúlás Joshi Bharat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Joshi Bharat 67 évesen ismét egy új szakasz előtt áll: sok változás, csalódás után ismét újra kell építenie az életét. Bár számára is ismeretlen, hogy mit hoz az élet, egy dologban biztos: itt, Magyarországon szeretne kilépni a testéből.

"Erős hitem van, és egyet biztosan tudok: semmi nem történik ok nélkül. Minden úgy lesz, ahogyan annak lennie kell" – kezdett bele magabiztosan Joshi Bharat, aki már tapasztalt újrakezdőnek mondható.

Sok nagy változást megélt már az életében: ilyen volt például a válása, majd az új szerelem és végül az újabb szakítás. De nemcsak a magánéletében, hanem a karrier terén is nulláról kellett újrakezdenie, amikor a televíziós szereplései megszűntek – írja a Hot! magazin.

Joshi ennyi tapasztalattal a háta mögött, ma már másként áll neki az újrakezdésnek.

"Persze, 67 évesen elölről kezdeni egészen új helyzet. Szerintem éppen annyira könnyű, mint amennyire nehéz is. Ilyen helyzetben az a legfontosabb, hogy az ember őszinte legyen, és ne áltassa önmagát, ne fessen magának hamis jövőképet."

Joshi Bharat megrendítő vallomása: „Itt szeretném befejezni a földi pályafutásomat" Forrás: Palikék Világa

Bár még nem foglalkoztatja az elmúlás kérdése, egy dologban teljesen biztos: ha eljön majd az ideje, Magyarországon szeretne kilépni a testéből.

"Még van egy utam a szülőföldemre, Indiába. Nyolc éve, édesanyám halálakor jártam ott utoljára, hiszen ő várt rám a halálos ágyán. Meglátott, megfogta a kezem, majd annyit mondott: megjöttél, jól van. Akkor én most alszom. És elaludt. A temetését már csak távolról szemléltem. Bár tizenhárom évesen édesapám máglyáját én gyújtottam meg, nála már nem mertem vállalni a szertartáson, úgy éreztem, nagyon eltávolodtam a gyökereimtől, attól a világtól, amit huszonhárom éves koromban magam mögött hagytam. Mindazonáltal még tartozom egy utazással, ami talán januárban lesz esedékes, amikor a testvérem unokájának az esküvője lesz.

Meglehet, akkor járok majd utoljára a szülőföldemen. Ugyanis itt szeretném befejezni a földi pályafutásomat."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.