Jurtába kényszerült Varga Viktor - fél éve él sátorban és a Dunában fürdik

tisztálkodás felújítás sátor Duna nomád fürdés jurta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután bizonyos okokból megszakad a háza felújítása, kénytelen volt mellé egy jurtát építeni az énekes, ahol már fél éve lakik. Nem egyedül.

Varga Viktor "sámánfészkében" fogadta a Mokka riporterét, akinek érkezésekor az énekes még ágyban volt, de nem csak ő, hanem a párja, Lili is.

Varga Viktor Forrás: Varga Viktor

Az énekes elmesélte, hogy vásárolt egy kis házat, amit édesapjával és a barátaival elkezdtek felújítani, de a munkálatok félbeszakadtak, ezért kénytelen volt egy jurtába költözni, amit a háza közelében húzott fel. Bár a kényszer szülte a megoldást, Viktor nem bánja a nomád életmódot:

"Csak egy pillanatig tartott kénytelenségnek, mert azonnal ez az organikus forma magával ragadott, és innentől kezdve nincs is kedvem ilyen sarkos házban lakni, meg látni ezeket a sarkokat, meg éleket" - mondta el a riporternek.

Fűtése nincs, sámánruhatára van, de a tisztálkodást a Dunában oldja meg, annak ellenére, hogy édesapja kialakított a kis házban neki egy vizesblokkot, így a mosakodás, fürdés most már melegvízzel történhetne, de Viktor mégis inkább a folyót választja:

"Azóta is minden nap a Dunát használom fürdésre, minden nap, télen is és nyáron is. Ez egy kötelező program, hogy edzem a lelkemet" - mesélte el, hozzátéve, hogy főzni is szokott:

"Vettem indukciós főzőlapot is, és ez annyira csodálatos, mert 1 perc alatt felforr a víz, és ezt nem is tudtam, hogy ennyire gyorsan lehet."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.