Varga Viktor édesapja majdnem belefulladt a Dunába

Forrás: Instagram/ vargaviktorart -
Duna hajótörés baleset Varga Viktor fulladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Varga Viktor és édesapja a Dunán hajókáztak egy általuk épített katamaránnal, amikor az éjszaka közepén hajótörést szenvedtek, és kis híján belefulladtak a Dunába.

Varga Viktor az utóbbi időben elég sokszor került reflektorfénybe. Az énekes nemrég az Ozora fesztiválon bulizott anyaszült meztelenül, most pedig egy saját maga által épített katamaránnal szállt vízre édesapja társaságában.

Mi sem bizonyítja jobban Viktor szabadelvűségét, mint az, hogy apjával együtt egy általuk épített hajóval szálltak vízre: ám a tesztelés balul sült el, és a hajó elsüllyedt.

"Megvolt a vízretétel, sajnos, hajótöröttek lettünk, majdnem belefulladtunk a Dunába. Az első gázhúzásnál kettétört az a szerkezet, amire ráraktuk a motort, úgyhogy cumi... Édesapám húzta ki a hajót, én meg tartottam a motort, hogy be ne essen a vízbe"

– írta Viktor az Instagramon.

Forrás: Instagram/ vargaviktorart

Az énekessel nem ez az egyetlen rossz dolog, ami történt az elmúlt napokban, szerelme kocsiját ugyanis szétzúzta a XIII. kerületben eldőlt daru.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.