Káosz a focimeccsen: elszabadult a pokol, miután bejelentették II. Erzsébet halálát

focimeccs káosz II. Erzsébet brit királynő halálhír II. Erzsébet halála
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Skóciában épp focimeccs volt, amikor megjelentek az első hírek a királynő haláláról. A bejelentés után hatalmas káosz alakult ki a stadionban.

Csütörtök este 17 óra 45 perckor kezdődött el az edinburgh-i Tynecastle Stadionban rendezett Hearts–Basaksehir Európai Konferencia Liga-mérkőzés. Mielőtt elkezdődött volna a második félidő, egyperces néma csendet akartak tartani az uralkodó tiszteletére, de a tiszteletadás alatt egy trágár kifejezés elhangzása után elszabadult a káosz.

A csapatok és a tisztségviselők megadták a tiszteletet, de volt, aki a himnuszt kezdte énekelni, mások trágár szavakat kiabáltak és fütyültek.

A Buckingham-palota komoly, pontról pontra betartandó stratégiát dolgozott ki arra az eshetőségre, ha II. Erzsébet elhunyna. Tegnap délután életbe lépett a "London Bridge művelet".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.