Újabb ájulás II. Erzsébet ravatalánál: ezúttal az elhunyt uralkodó unokatestvére lett rosszul

Forrás: Anadolu Agency via AFP/2022 Anadolu Agency/Lorena Sopena -
II. Erzsébet brit királynő ájulás ravatal II. Erzsébet halála II. Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
II. Erzsébet unokatestvérének, Mihály Kenti hercegnek 41 esztendős lánya, Lady Gabriella Windsor szülei és férje, Thomas Kingston társaságában rótta le tiszteletét a királynő ravatalánál, amikor a nő hirtelen elájult.

Az istentiszteleten készült fotókon is látszik, ahogy Lady Gabriella összeesik, azután már ül, később pedig férje oldalán a saját lábán sétált ki a teremből. Hogy rosszullétét mi okozta, nem tudni, de az biztos, hogy Lady Gabriella szoros kapcsolatban állt az uralkodóval, aki 2019 októberében részt vett Thomas Kingstonnal tartott esküvőjén.

8 kilométeres sorban várják az emberek, hogy leróhassák tiszteletüket II. Erzsébet koporsója előtt Forrás: Anadolu Agency via AFP/2022 Anadolu Agency/Lorena Sopena

Nem tudni, hogy Lady Gabriella részt vesz-e más eseményeken a következő héten, de valószínűleg a királyi család többi tagjával ő is ott lesz a hétfői temetésen.

Nem ő az egyetlen, aki elájult a megemlékezésen, legutóbb egy királyi gárdista esett össze a ravatalnál, ahová rengeteg ember szeretne bejutni, hogy lerója tiszteletét a volt urakodó előtt. A 8 kilométeres sor végén állóknak még legalább 14 órába telik majd, míg bejuthatnak a Westminster Hallba, ezért a sort a minisztérium lezárta, és legalább 6 órán át nem is nyitja meg újra - írja a Hello! magazin.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.