X-Faktor: idén már a mentorok sem tudják, hogy továbbjutnak-e a versenyzők

X-Faktor továbbjutás botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei X-Faktor első adásában egy férfi a saját kitalált nyelvén énekelt, ami bár nem nyerte el a mentorok tetszését, mégis továbbjutott.

A szombati adásban a mentorok találkoztak jó, de természetesen egészen rossz és bizarr produkciókkal is. Ilyen volt Tarsoly László, aki a saját, kitalált nyelvén énekelt. Sem a nyelv, sem az éneklés nem aratott osztatlan sikert, bár Gáspár Laci és Puskás Peti csatlakoztak a halandzsához, amit ByeAlex nem értékelt.

Az X-Faktor 11. évadának zsűrije Forrás: Sajtóklub/Szabó Gábo

"Peti, azt hittem, idén nem fogok miattad ilyen kellemetlen bejátszásokat látni a tévében, de fogok. Már látom, hogy X-Faktor, 2022, te: »Hablablabla!«."

Végül Gáspár Laci azza küldte el a versenyzőt, hogy majd találkoznak a táborban, de a többi mentor valahol elvesztette a fonalat, és nem értették, mi történt.

"Most akkor ez egy olyan évad, hogy azt sem tudjuk, továbbjutnak-e a versenyzők?" – kérdezte ByeAlex. A nap megmentője végül Miller Dávid volt, aki elárulta, hogy valóban továbbjuttatták a versenyzőt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.