Young G Béci és Norina a Nyerő Párosról: "Nem nyaralni mentünk be"

Nyerő páros Mészáros Norina Young G Béci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Young G Béci és felesége, Mészáros Norina váltotta Détár Enikőéket a Nyerő Párosban. Elmondták, hogyan érezték magukat a forgatás alatt.

Nem mindenki örült Béci és Norina érkezésének, az elmúlt napokban nagyon sok kritikát kaptak a nézőktől. Közösségi oldalukon azonban azt írták, ez a műsor feltette a koronát kapcsolatukra, és úgy tűnik, csak a jó dolgokra koncentrálnak.

„Mindenünk megvan, amit kívánhatnánk, de ez a műsor... felteszi a koronát a kapcsolatunkra, hihetetlen tapasztalat és hatalmas új közös élmény! Az izgalom elkezdődött, de annyit elárulhatunk, jövő héten még több izgalom és történés vár rátok. Mi nem nyaralni mentünk be, hanem társasozni. Köszönjük a RENGETEG üzenetet, rendkívül jól esik a lelkünknek, hogy már most ennyien kedveltek" - írták a közös fotóhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.