plasztikai műtét mell A szikla Dwayne Johnson mellműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dwayne Johnson megelégelte, hogy túl nagy mellekkel rendelkezik, ezért úgy döntött, kés alá fekszik, hogy kellemesebben érezze magát a bőrében.

A megnagyobbodott mell a férfiak körülbelül 35 százalékát érinti, és többek között a színész is ezzel küzdött. A megnagyobbodás oka a mellszövet vagy a zsírszövetek túlzott fejlődése, esetleg mindkettő. Dwayne esetében a zsírlerakódás okozta a problémát, amit egy egyszerű zsírleszívással orvosolni is lehetett.

A Szikla elárulta, hogy valóban egy esztétikai dologról volt szó. Mivel abban az időben állandóan póló nélkül mászkált, elment egy orvoshoz, és inkább megcsináltatta, hogy komfortosabban érezze magát a bőrében.

@doctoryoun Celebrities you didn’t know had plastic surgery! #therock#dwaynejohnson#gynecomastia#plasticsurgery#plasticsurgeon#fyp♬ Up Beat (Married Life) - Kenyi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.