Hódi Pamela a Nyerő Párosról: "Amiket visszahallottam magamról így interjúkban, én köpni-nyelni nem tudtam"

Forrás: Origo -
Hódi Pamela Nyerő páros Tóth Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela és férje, Tóth Bence voltak a Nyerő Páros legutóbbi kiesői. A házaspár az RTL Reggeliben mesélt arról, milyen élményekkel távoztak a műsorból.

Hódi Pamela és Tóth Bence kapcsolata már a Nyerő Páros előtt is rendkívül erős volt, ennek ellenére jó néhány új dolgot ők is tanultak egymásról a villában töltött idő alatt.

Bence elárulta, ahogy telt az idő, egyre jobban hiányoztak neki a gyerekek, ez lehetett az oka annak, hogy egyre gyengébben teljesített.

Hódi Pamela és Tóth Bence Forrás: Origo

Pamela - aki elmondása szerint nem szereti a konfliktusokat, kerüli is azokat - nagyon meglepődött azon, amit a kisinterjúkban hallott a férjéről.

"Én nem is tudtam, hogy itt ilyenek vannak a hátunk mögött. Sok esetben inkább a kisinterjúk voltak olyanok, amiktől hevesebben elkezdett verni a szívem. Én nagyon nem szeretem a konfliktust, kerülöm is. És amiket visszahallottam magamról így interjúkban, én köpni-nyelni nem tudtam"

- magyarázta a kétgyermekes édesanya, aki végül néhány nap alatt elengedte a hallottakat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.