Így él most Albert Györgyi utolsó szerelme: Dánielnek évek kellettek, hogy talpra álljon

Forrás: MTI/Sándor Katalin -
Albert Györgyi halála Galsai Dániel Albert Györgyi szerelme Albert Györgyi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
14 éve hunyt el Albert Györgyi. Utolsó szerelmének, Galsai Dánielnek évekig tartott, míg össze tudta szedni magát az újságíró halála után.

Györgyi és Dániel 16 év barátság után jöttek össze. Az újságíró halála után a férfi teljesen összetört, évekkel a tragédia után lett csak új kapcsolata.

Albert Györgyi Forrás: MTI/Sándor Katalin

"Györgyi az életemnek egy fontos és örök része. Sok időbe telt, míg tovább tudtam lépni, de egyenesbe jöttem, aztán bekopogtatott maga a csoda, a szerelem is. Azt hiszem, van élet a halál után. Dolgozom, csinálom, amit szeretek, és olyan életet élek, egy olyan kapcsolatban, amelyre Györgyi is azt mondaná, hogy így a jó" - mondta Galsai Dániel a Blikknek, aki a mai napig látogatja Györgyi sírját, és azt is megmagyarázta, miért döntött a csendes gyász mellett. "Nem sértettségből nem álltam ott a sírjánál a megemlékezésekkor, amikor mindenki más ott állt. Kerültem a reflektorfényt. Ott voltam a búcsúztatóján, ahogyan a temetésén is. A mai napig látogatom a sírját, de sosem a születésnapján vagy évfordulók alkalmával. Akkor szoktam kimenni, amikor kevesen vannak."

Dániel szerint Györgyit az utolsó éveiben nem arra használta a média, amihez igazán értett, az újságíró csak sodródott az árral.

Györgyi életének tragédiája, hogy nem lehetett gyereke. Többszöri beültetés után sem sikerült teherbe esnie. Amikor a gyermektelenséggel szembesült, akkor kezdődtek az alkoholgondjai is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.