Nini és Gergő egyre közelebb kerülnek egymáshoz: a Celeb vagyok, ments ki innen szereplői egymásra találhatnak

Kolumbia Molnár Nini közeledés Celeb vagyok ments ki innen Vadon Jani Múcska Gergő vonzalom Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nappal még csak közeledtek egymáshoz, éjjel már együtt is aludt a két celeb, bár Nini állítja, nem fiúzni ment a műsorba. 

Az eső miatt kellett menedéket keresnie Nininek, és meg is találta azt Múcska Gergő mellett. A táskatervező celeb Gergő mellett érzi leginkább biztonságban magát a kolumbiai dzsungelben, a gazda áll hozzá a legközelebb a műsor férfi szereplői közül.

Celeb vagyok, ments ki innen! Forrás: RTL Sajtóklub

"Amikor éjszaka volt egy óriási menydörgés, akkor is Gergőhöz ugrottam oda egyből. Neki olyan férfienergiája és ereje van, amire nekem abszolút szükségem van vészhelyzetekben" - mondta Janicsák Vecának, hozzátéve, hog nem fiúzni jött a műsorba.

Janicsák Veca ezzel kapcsolatosan az adásban azt mondta Nini és Gergő kapcsolatáról:

"Van valami szimpátia a részükről, ami egyáltalán nem jelenti azt, hogy bármi is lesz. Valóban egy kicsit kerítőnősködtem, de igazából csak elindítottam egy vonalat, hogy aztán utána nézhessem az eredményeket."

A műsor két műsorvezetőjét több támadás is érte, amiért az adásban poénjaikkal megaláztak egy kolumbiai kisiút. Vadon Jani azóta bocsánatot kért az eset miatt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.