Nyerő Páros: Béci szerint Tóth Szabi végig sunyi volt, de már bánja az utolsó vitájukat

Forrás: Mészáros Norina Instagram -
vita Nyerő páros Young G Muri Enikő Mészáros Norina Tóth Szabi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bécinek és Tóth Szabinak több konfliktusa is volt a Nyerő Párosban, a rapper ma már kellemetlennek érzi, ahogy az utolsó vitájukat kezelte.

Young G az utolsó vitájuk alkalmával azt is kiteregette mindenki előtt, hogy Tóth Szabi titokban akarta (volna) tartani, hogy összeszövetkeztek. A rapper a Fókuszban mesélt arról, hogy Szabi a műsor alatt végig taktikázott és szerinte sunyi módon viselkedett, ezért jöttek elő belőle az indulatok.

Mészáros Norina Young G Béci Forrás: Mészáros Norina Instagram

"Legfőképpen az váltotta ki az indulatot belőlem, és szerintem Norinából is, hogy végig sunyi a Szabi. De olyan szinten sunyi, hogy ez már az alattomos sunyiság. Egyszerűen nem néztem jó szemmel, hogy ide is húz, oda is húz, de mi soha nem mondjuk el, hogy ő hol van, meg mit csinál. Ő így járkálhat fölényesen fel-alá a villában" - mondta. Arról is beszélt, hogy utólag már kellemetlennek érzi, ahogy az utolsó konfliktus alkalmával megnyilvánult.

"Nem azt éreztük kellemetlennek, amit mondtunk, hanem ahogyan mondtuk. A stíluson lehetett volna változtatni, vagy lehetett volna normálisabban mondani, de annyi sok minden felgyülemlett már a Szabival kapcsolatban."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.