Serleg Albert eljegyzés Opitz Barbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen bezsongtak a rajongók Opitz Barbi és szerelme, Serleg Albert egyik friss posztjától, mely azt sugallta, hogy a pár szintet lépett és eljegyzéssel pecsételte meg összetartozását.

Az énekesnő élete mostanában nem volt fenékig tejfel, de úgy tűnik, TikTok-influenszer kedvese minden lehetséges módon kárpótolja őt. Nemrég egy közös fotót tettek közzé az Instagramon, melyen érzéki pózban, szenvedéllyel telve hajolnak össze csókolózni. Ez a legtöbb pár részéről szokványos gesztusnak számít, ám ami a követőket igazán lázba hozta, az a képaláírás volt: egy szerelmespárt és egy gyűrűt ábrázoló emoji díszelgett a felvétel alatt.

Bár sokan nem voltak restek azonnal gratulálni a feltételezett jegyespárnak, a Blikk érdeklődésére Barbi menedzsere elárulta, hogy egyelőre nem történt meg a lánykérés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.