„Volt szó harmadik gyerekről” - Kulcsár Edina és Csuti szerettek volna még egy gyermeket vállalni

https://www.instagram.com/csut.i -
harmadik gyerek család apaság Kulcsár Edina gyerekvállalás Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó András, azaz Csuti kamerák előtt beszélt az apaságáról és Kulcsár Edinával közös gyerekeiről. 

Az egykori szépségkirálynő ex-férje beengedte otthonába a pelenka.hu-t, hogy megmutassa az Edinával közös gyermekeik szobáját, beszéljen arról, hogyan éli meg, hogy már nem tölthet annyi időt velük, mint szeretne, illetve, ha ott vannak, mit csinálnak együt.

Csuti https://www.instagram.com/csut.i

Szó esett arról is, hogy amíg még tartott a házasságuk, Edinával beszéltek arról, hogy vállalnának harmadik gyermeket is, de sokkal jobban foglalkoztatta őket az, hogy mi lesz, ha már annyira nagy lesz a most 4 éves Medi és a 2 éves Nina, hogy már nem akarnak egy szobában aludni.

Csuti azt is elárulta, hogy amikor nincsenek vele a gyerekei, akkor is bemegy a szobájukba:

"Nem azt mondom, hogy olyan, mintha itt lennének, de az egésznek van egy olyan esti illata. Párnákba szoktam még így beleszippantgatni, amin alszanak. Van, hogy a takarójukat is átviszem az én hálószobámba, és azzal takarózom be" - mondta el a videóban.

„Volt szó harmadik gyerekről” - Kulcsár Edina és Csuti szerettek volna még egy gyermeket vállalni

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.