A műsorvezető sajnálja, hogy nem tudott bocsánatot kérni Csapó Gábortól

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
halál Dudi barátság Csapó Gábor sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész országot megrendítette Csapó Gábor halálhíre. Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó-legenda egykori jó barátja, Ágai Kis András most arról vallott, mennyire sajnálja, hogy nem tudta vele megbeszélni a 2016-ban történt incidenst.

A műsorvezető a 90-es évek óta jó barátságot ápolt a korábbi pólóssal. Közös sportiskolát üzemeltettek, és gyakran tűntek fel a Heti Helyzet című műsorban, aztán 2016-ban egy botrány miatt megszűnt a köztük lévő kapocs.

Történt ugyanis, hogy Dudi a korábbi úszókapitány, Kis László nemierőszak-ügye kapcsán tett meggondolatlan kijelentést, és azután nem hívták a Sport TV-be.

Ágai Kis úgy érezte, bocsánatkéréssel tartozik, de az élet közbeszólt, Dudi ugyanis elhunyt - írja a Blikk.

"Hazudnék, ha azt mondanám, akkortájt szoros kapcsolatban voltunk, azután viszont igazából semmilyen kapcsolat nem volt. Nagyon kínosan éreztem magam. Úgy gondoltam, egyszer majd összefutunk, és megbeszélünk mindent, de folyamatosan csak halogattam. Kétszer találkoztunk azóta futólag, de a kedélyes köszönésnél sokkal többre nem volt mód. Nem tüskét éreztem benne, hanem értetlenséget"

– mondta a lapnak a műsorvezető. Az esetről bővebben ide kattintva olvashatsz.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.