Berki Krisztián édesanyja a temetőben fog karácsonyozni

tv2 -
karácsony ünneplés gyász Berki Krisztián édesanyja temető Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Júlia asszony élete legszomorúbb ünnepére készül idén: ez lesz az első karácsonya fia nélkül. Jelenleg azt sem tudja, hogyan fogja túlélni a december végét.

A Berki családban korábban megvolt a karácsony hagyománya. Összegyűlt az egész család, és Berki Krisztián évtizedekkel ezelőtt elvált szülei együtt utaztak Budapestre a gyerekekhez. Ilyenkor sokat nevettek, együtt tervezték a jövőt. Idén azonban minden megváltozott. Nincs közös ünneplés, nincs tervezés, csak a mélységes gyász.

Berki Krisztián anyja, Júlia tv2

Júlia asszony két hete megbetegedett, ezért nem tudott részt venni Emma születésnapján, ráadásul azóta Mazsival sem tudott beszélni, így pedig hiába közeledik vészesen a karácsony, nem tudja, mikor láthatja unokáját. Az ünnepet azonban imádott fia halála miatt egyáltalán nem várja.

"Hogy is várnám? Meghalt az egyetlen fiam. Nekem nincs többé karácsony, szeretet ünnepe...

Csak mérhetetlen szomorúság. Régen, emlékszem, mindig nagyon vártuk ezt az időszakot. A volt férjemmel együtt utaztunk fel Budapestre a gyerekekhez, nagyon jó hangulatban teltek az ünnepek. Idén, azt hiszem, karácsonyfám sem lesz... Nincs kedvem hozzá. Talán 24-én kimegyek a temetőbe a fiam sírjához, ez lesz a karácsonyom. Sajnos a mai napig nem tudom feldolgozni, hogy elvesztettem Krisztiánt. Tudja az agyam, hogy ez történt, de a szívem mélyén még mindig azt várom, hogy megcsörren a telefonom és belekiált a világ legédesebb hangján: 'Szia muter! Hogy vagy?'" - mondta a Borsnak a megtört édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.