Először adott közös interjút Sáfrány Emese és Inti: így élik a mindennapokat a szerelmesek

Forrás: Instagram/Inti -
Inti párkapcsolat szerelem Zuber Krisztián Felicián Sáfrány Emese
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sáfrány Emese és Inti először adtak közös interjút. A szerelmesek elárulták, hogy boldogságuk határtalan, és köszönik szépen, remekül vannak.

Sáfrány Emese és a TNT zenekar tagja, Inti még júliusban jelentették be, hogy egy párt alkotnak. Nem kellett sokat várni az első közös fotókra, boldogságukat azonban beárnyékolta Inti betegsége, aki szívbetegsége miatt kórházi kezelésre szorult.

Szerencsére később minden jóra fordult, a történtek pedig még inkább megerősítették kapcsolatukat. Most a Tények kameráinak adtak közös interjút, és beengedést engedtek otthonukba.

"Azt érzem, hogy az én dolgaimban Krisztián teljesen kiveszi a részét olyan szempontból, hogy ha tanácsara vagy lelki támogatásra van szükségem, akkor ő mellettem van (...)

-mondta Emese.

"Nagyon sokat segít azzal, hogy eljön a koncertjeinkre, ott van velem, a kórházban amikor bent voltam nagyon sokat ott volt velem, tényleg oda-vissza megy minden"

-tette hozzá Inti.

Forrás: Instagram/Inti

Mióta Krisztián kijött a kórházból, minden visszatért a régi kerékvágásba, és amennyi időt csak tudnak, együtt töltenek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.