Hoppá! Kulcsár Edina és G.w.M mégsem várnak az esküvővel?

lagzi esküvő ültetési rend házasság G.w.M Kulcsár Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár Kulcsár Edina és G.w.M korábban azt nyilatkozták, egyelőre nem sietik el a lánykérést és az esküvőt, most úgy tűnik, meggondolhatták magukat.

Edina nemrég hivatalosan is elvált exférjétől, Szabó András Csutitól, így tulajdonképp minden lehetőség adott ahhoz, hogy végre hivatalosan is összekösse az életét Varga Márk rapperrel.

Bár a pár egy korábbi interjúban azt mondta, hogy születendő közös gyermekük a prioritás jelenleg, ezért nem gondolkodtak még a lánykérésen, most úgy tűnik, meggondolhatták magukat. A volt szépségkirálynő ugyanis sejtelmes fotókat osztott meg az Instagram-oldalán, amelyek szerint pillanatokon belül ismét feleség lehet.

Az egyik fotón az ültetési rend látható, a másikon pedig Csutival közös gyermekei, Medox és Nina ünnepli ruhája látjató, mellettük pedig egy ruhazsák, ami valószínűleg Edina menyasszonyi ruháját rejti.

A fotókat ide kattintva lehet megtekinteni.

Edina mellett G.w.M is megosztott néhány árulkodó fotót, amelyeken a rapper a kisfia ünnepi szettjéről gondoskodott:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.