Michael Douglas teljesen felismerhetetlen lett: itt látták őt legutóbb

fotó Michael Douglas felismerhetetlen időskor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 78 éves Michael Douglas egy kosárlabda mérkőzésen vett részt, rajongói pedig alig ismertek rá.

A színészlegenda november 5-én ellátogatott egy kosárlabda mérkőzésre, ahol megmutatta új frizuráját. A már megszokott jólfésült, ezüstös tincseket felváltotta egy hosszabb, barna változat, őszes hajtövekkel. Ráadásul a gondosan megkomponált frizura is elmaradt, helyette pedig inkább kusza lett az összhatás.

Michael Douglas egy kosárlabda mérkőzésen vett részt Forrás: Jonathan Rebboah / Panoramic / Bestimage/Jonathan Rebboah / Panoramic / Bestimage/Bellengeax

A rajongók közül sokaknak nem nyerte el a tetszését az új stílus, és sürgetik a színészt, hogy térjen vissza a már jól megszokott frizurához, mások pedig abban reménykednek, hogy csupán egy filmes szerep kedvéért növesztette meg a haját Douglas - írja a Daily Star.

Jó eséllyel minden idők leghíresebb apa-fiú színészpárosa Kirk és Michael Douglasé, hisz meglehetősen ritka, hogy egy család két egymást követő generációja is ekkora szupersztárt adjon a világnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.