Nyári Dia a dzsungellétről és az éhezésről vallott: "Voltak olyan napok, mikor szédültem"

fogyás inzulinrezisztencia Celeb vagyok, ments ki innen! Nyári Dia életmód RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyári Dia megosztotta a követőivel, hogyan bírta a dzsungellétet, már ami az étkezését illeti, ugyanis inzulinrezisztenciája miatt normál körülmények között szigorú étrendet tart, erre azonban kint esélye sem volt...

Nyári Dia összesen 17 napot töltött a kolumbiai dzsungelben a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor miatt. Köztudott, hogy a színésznő inzulinrezisztenciával küzd, és Tóth Tamás segítségével sikerült olyan étrendet és életmódot kialakítania, aminek köszönhetően jobb formában van, mint valaha.

Dia rendszeresen fut és sportol, és a táplálkozásra is nagy hangsúlyt fektet. Most egy tükör előtt készült fotóval számolt be arról, mi történt a dzsungelben, és hogyan hatott az egészségére és az alakjára az, hogy hetekig éhezett.

"Nem...tényleg nem kaptunk enni, csak amennyit nyertünk, és a minimál napi adagot, 80g rizs és ugyanennyi bab. Só akkor volt, ha tudtunk venni az "éjjelnappaliban" de többnyire nem. Nem álltam előtte mérlegre, így utána is felesleges lett volna, de a "referencia nadrágom", ami a képek is rajtam van, elég beszédes"

- kezdi Dia, aki odakint nem tudta tartani az IR étrendjét. A színésznő arról is írt, hogy az elején jól bírta a megvonásokat, de a vége felé volt már úgy, hogy szédelgett az éhségtől.

"Azt hittem, annál a másfél évnél semmi nem lesz keményebb, amíg küzdöttem a kemény IR diétával, és elértem a célom, de tévedtem. Ez a 17 nap sokkal durvább volt, a második felétől, de bírtam...ez is megvolt"

- vallotta be Dia, aki egy maraton után vágott neki a dzsungelkalandnak. A színésznő nem tagadja, hogy mióta hazatért, több édességet és gyorskaját evett, de tegnap elkezdett újra futni, és szeretne újra formába lendülni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.