Döbbenetes átalakulás: Így nézett ki fogyása előtt Nyári Dia fürdőruhában - Fotó

motiváció fotó Nyári Diana fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyári Dia évekig küzdött a súlyával, majd életmódot váltott, és óriási átalakuláson ment keresztül. Legutóbbi Instagram posztjában visszaemlékezett a kezdetekre, valamint egykori alakjáról merész fotókat osztott meg követőivel.

Nyári Dia színésznőt még a Barátok közt Hannájaként ismerte meg a közönség. Évekig küzdött, hogy elérje vágyott alakját, majd az életmódváltásnak és a rendszeres futásnak köszönhetően 20 kilótól szabadult meg. Legutóbbi Instagram bejegyzésében emlékezett vissza a kezdetekre.

"Az én sztorimat már sokan ismeritek, de azért a mai napig szeretek visszatekinteni, hogy honnan indultam és összegezni, hogy mennyi munka is volt ebben a több mint két évben. Vannak napok, mikor a motivációm a béka feneke alatt van: akkor felcsapom a 2019-es mappámat" - írja a színésznő, motiválva ezzel a követőit, hogy ők is osszák meg sikertörténetüket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.