Stohl András a balesetéről: összeomlott a színfalak mögött

TV2 -
színház Stohl András baleset Szavakon túl
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András őszintén vallott a 2002. júliusában történt balesetről.

A Jászai Mari-díjas színművész és műsorvezető Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában elevenítette fel a súlyos emlékeket. 2002-ben és 2010-ben is autóbalesete volt, másodszorra Budapest és Fót között okozott balesetet. Az ütközésnek egy súlyos és egy könnyebb sérültje volt, Stohl Andrást ezután 2011-ben tíz hónap börtönbüntetésre ítélték.

A műsorban a színész elmondta, hogy a baleset utáni első színpadra lépése igen kemény volt számára:

"A baleset utáni első színpadra lépéskor a közönség szemébe kellett nézni. Na, az kemény volt. Amikor kijöttem akkor volt zokogás, meg összeomlás, meg minden..."

Stohl András TV2

A beszélgetés során Stohl András azt is elmondta, hogy úgy érzi, azóta a helyére került minden, és most már csak arra kell vigyáznia, hogy ne rontsa el.

"Ahelyett, hogy élnél és élveznéd azt, amit csinálsz és akkor egyszer csak megint saját magadnak csináltál valami ökörséget" - mondta, hozzátéve, hogy úgy gondolja, nem a szerencsén múlt, hogy helyre tudta hozni a hibáit.

"Én azt gondolom, ha te a krízis előtt egy olyan életet éltél, amit lehet szeretni és amit valóban szerettek és nem egy olyan életet éltél, ami már akkor az volt, hogy te egy s...fej vagy, csak elfogadtak, mert nem volt olyan, ami miatt ne kelljen veled dolgozni, akkor szerintem van rá mód. Én azt gondolom, hogy akit nem fogadnak el vagy nem fogadtak el, az azért történt, mert már akkor is egy s...fej volt, mielőtt a baleset megtörtént. Legyen ez a baleset ilyen vagy olyan, teljesen mindegy."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.