A halállal néz farkasszemet Stohl András áldozata

Kainz Pál halál veszteség Stohl András baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Folyamatosan romlik Stohl András áldozatának állapota, aki most már a halálra készül. Az idős férfi egészségét nem csupán a súlyos balesete rongálta meg, hanem az is, hogy kételkedtek a szavában. A kártérítési per legutóbbi tárgyalására már képtelen volt elmenni.

Búcsúzik az élettől és a halálra készül Stohl András idős áldozata, akinek az egészsége megrendült, amikor a színész bedrogozott állapotban múlt év májusában elgázolta, de az is nagyon megviselte, hogy több alkalommal megkérdőjelezték a szavait. A 79 éves Kainz Pál már képtelen arra is, hogy részt vegyen a kártérítési per tárgyalásain, ezért a családtagjai tolmácsolták a bíróság előtt a szavait: "Meg fogok halni, én már kifelé megyek a temetőbe" - tudta meg a Blikk.

Pali bácsi fia elárulta, hogy Stohl András épp azt vette el az apjától, ami a legfontosabb volt számára: a munka lehetőségét. A férfi ugyanis a baleset előtt minden nap hajnalban kelt és éjszakába nyúlóan dolgozott, ám erre most már többé nem lesz lehetősége. "El fogjuk veszíteni aput. Alig bír járni, néha kimegy a kertbe, hogy csináljon valamit, de pillanatok alatt elfárad. Az állapota nemhogy nem javul, romlik" - mondta el megrendülten ifjabb Kainz Pál.

Fotó: MTI/Fotó: Koszticsák Szilárd
Fotó: MTI/Fotó: Koszticsák Szilárd

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.