Ezzel foglalkozik Stohl András lánya: boldog, hogy a szakmájában dolgozhat

Forrás: TV2 -
üzletvezető kávézó Stohl Rebeka család szakma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl Rebekának rengeteg szép emléke fűződik a Külvárosi Kávéházhoz, aminek nemcsak az egyik vezetője, de felszolgálóként is találkozhat vele, aki Újpesten jár. 

Stohl András 25 éves lánya reggeltől estig abban a kávézóban dolgozik, melynek fénykorában családjával törzsvendégek voltak.

Stohl András és lánya, Rebeka Forrás: TV2

"Nagyon pici voltam, mikor idejártunk régen, de sok mindenre emlékszem: ahogy a nővéremmel és anyuékkal jöttünk ide, hogy hol ültem... Rengeteg emlékem van a finom ételekről és a kedves itt dolgozókról"- emlékszik vissza Rebeka, aki családjával és barátaival együtt vezeti a helyet és boldog, hogy a szakmájában dolgozhat; igyekszik meghagyni a hely eredeti hangulatát, berendezését, sőt, a hamarosan megnyíló étteremrészen is étlapon lesz a modern ételeken kívül néhány az eredeti, ikonikus finomságokból.

Rebeka szeretné, ha a kávéház újra kulturális központ is lehetne: "Tervezünk felolvasóestet és ismert művészeket is meghívunk közös beszélgetésekre. Nagyon hiányoznak az ilyen programok a mai világból, amikor értékes, érdekes embereket hallgathatunk és beszélgethetünk is velük" - mondta el Rebeka a Metropolnak.

A fiatal üzletvezető édesanyja mindennap a kávézóban reggelizik, és édesapja, aki nagyon büszke lányára, szintén gyakori vendég a kávéházban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.