Újra jelentkezett az "időutazó" - állítólag fotói vannak a III. világháború kezdetéről és végéről

fotók időutazó TikTok videó III. világháború bizonyíték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A @timevoyaging néven posztoló TikTok-felhasználó valódi időutazónak mondja magát, állítása szerint nincsenek sokan: a legtöbben, akik azt mondják, hogy képesek ugrálni az időben, csalók. De nem ő! 

Az "időutazó" ezúttal azt árulta el követőinek, hogyan fog kinézni a harmadik világháború.

A több mint 1300 lájkot szerző klipben a TikTok felhasználója ezt írta:

"Szóval, ahogy ígértem, megteszem: itt vannak képek arról, hogyan kezdődött és hogyan végződött."

@timevoyaging Replying to @rosemarythegachalifegirl Planet Delta #fyp#fypage#timevoyaging#timetravel#timetraveler#viral#xyzbca#2022#conspiracy♬ Welcome to Azawa - Truth Needs To Be Out

Az első képen egy hatalmas robbanás látható egy város felett, amelyet sűrű, szürke füstfelhők borítottak – de azt nem hozták nyilvánosságra, hogy a kép hol lehet. Az utolsó felvételek azt mutatják, hogy a Föld teljesen megsemmisült.

Mindenki abban hisz, amiben akar, az "időutazó" követői között is van, aki biztos benne, hogy valódi időutazóval van dolga, mások gúnyos megjegyzéseket tettek a videót látván.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.