Az óceánba szórják Aaron Carter hamvait

Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency -
Leslie Carter óceán Aaron Carter hamvak Nick Carter Backstreet Boys rapper hamvasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
November elején érkezett a hír, hogy elhunyt Nick Carter öccse, Aaron Carter. A rappert azóta elhamvasztották, családja pedig úgy döntött, hogy hamvai egy részét húga hamvaival együtt az óceánba szórják. 

Aaron Carter halála körülményeiről annyit tudni, hogy november elején a fürőkádba fulladt, de arról, hogy mi okozta a fulladást, még mindig nincsenek hivatalos információk. Bátyja, Nick Carter szerint tesvére halálához köze van a drogfüggőségének és mentális betegségeinek is.

Aaron Carter 34 éves korában hunyt el Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

A rappert azóta elhamvasztották, a család pedig úgy döntött, hogy a 25 ées korában elhunyt húga, Leslie Carter havaival együtt szórják Floridai Keys partjainál az óceánba valamikor tavasszal. Aaron édesanyja elmondta, hogy a Leslie hamvai a volt férjénél vannak, a rapper hamvait pedig ikertestvére, Angel őrzi. A búcsúztatással kapcsolatban az anya azt is elmondta, hogy azon Aaron menyasszonya, Melanie Martin nem vesz részt - írja a TMZ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.