Édesapjukra emlékezik Ganxsta Zolee és húga: "Apu a legjobb fej volt a világon"

Forrás: TV2 -
Ganxsta Zolee gyász Zana József emlék születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
December 20-án ünnepelné 85. születésnapját a két évvel ezelőtt elhunyt Zana József. Fia, Ganxsta Zolee és lánya a mai napig ugyanúgy hiányolják édesapjukat.

"Mindennap nagyon hiányzik apu. Közel álltunk egymáshoz, és hiába voltunk Zolee-val már felnőttek, mindig úgy bánt velünk, mintha gyerekek lennénk. Az elmúlt két évben azonban megtanultunk nélküle létezni, még ha nagyon fáj is" – mondta a Blikknek a színész lánya.

Amikor kiderült, hogy a színész beteg, Zita odaköltözött hozzá, és az utolsó pillanatig gondoskodott róla. Szeretetteljes, vidám, mókás emberként emlékszik vissza az édesapjára, aki imádott élni. Nehéz volt végignéznie, ahogy édesapja leépül.

Zana József Forrás: TV2

"Az utolsó beszélgetésünkkor – egy nappal a halála előtt – még viccelődött, elmondta, hogy mennyire szeret, majd megígérte, ha kijön a kórházból, eljön velem edzeni. Mi tudtuk, hogy erre már nincs esély, de neki nem mondtuk el" – mesélte Zita, aki azóta is édesapja egykori otthonában él, és a színész első feleségével, Kassai Ilonával is tartja a kapcsolatot, rendszeresen meglátogatja a gondozóházban, ahol nyár óta él.

A színész fia, Gansxta Zolee és húga is úgy tervezik, hogy kilátogatnak a temetőbe édesapjuk sírjához.

"Apu a legjobb fej volt a világon, még akkor is, amikor leszidott. Imádtam, és a mai napig nagyon hiányzik. Rettenetesen megviselt a halála, de mostanra megtanultam nélküle élni, bár a szívemben mindig velem marad. Rengeteg ereklyém van tőle, például a focimeze, ezeket féltve őrzőm az otthonomban" – mondta a rapper.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.