Őszintén mesélt édesapja elvesztéséről Ganxsta Zolee - Videó

Ganxsta Zolee halál Zana József kívánság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ganxsta Zolee kendőzetlen őszinteséggel mesélt az édesapjáról és a saját érzéseiről is.

Ganxsta Zolee most először mesélt édesapja elvesztésének körülményeiről a Mokkában. Ahogy azt korábban megírtuk, Zana József március elején, kórházi körülmények között hunyt el. 81 éves volt. Óriási űrt és fájdalmat hagyott maga után, de legalább most kicsit jobban összejött a család, több időt töltenek egymással.

Nem sokkal később Zolee elmondta a véleményét a nyilvános gyászolásról, azaz arról, amikor valaki egy szerette halálával kapcsolatban posztolgat. Aztán pedig az utolsó időszakról mesélt, amikor még édesapja, Zana József is élt:

Forrás: VIASAT3/Sághy Tímea

"A húgom nagyon sokat járt be oda. Én nagyon léha pali vagyok, nagyon szégyellem magam, nem voltam benn eleget nála. Nem gondoltam, valahogy nem hittem el, hogy az én apukám valaha elmehet. Ahogy az ember magáról és a hozzá közel állokról így nem tudja elképzelni: "Jó, mindenki meghalhat, de mi nem. De aztán mégis..."

"(...) Egyszer, mikor apukánál bent voltunk, akkor már nehezen beszélt, de még akkor is azt hittem, hogy meg fog gyógyulni. És kérte, hogy egy tévét intézzek már neki, a műsoromat akarta nézni. Felhívtam egy barátunkat, aki azonnal intézkedett, másnap ott volt a tévé. Vasárnap megnézte a műsort, majd hétfő reggel elment" - mesélte édesapja utolsó kívánságának körülményeit a rapper.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.