Főállású barátnőként havi 500 fontot költ magára az ex-tanárnő

Forrás: Shutterstock -
teljes munkaidő eltartott barátnő Love Island főállás tanár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legtöbb nő hozzászokott, hogy reggel 8-9 órától délután 4-5 óráig a munkahelyén dolgozik, sokszor stresszes környezetben. Ezzel egy főállású barátnőnek nem kell megküzdenie. 

Summer Hawkins Glasgow-ban él barátjával, Biggsszel, de ők ketten nem egy kétdolgozós, klasszikus pár. A lány ahelyett, hogy minden nap egy irodában dolgozna, az otthon édes csendját élvezheti.

„Ez minden lány álma, nem igaz? Az első reggelen, amikor felébredtem, Biggs reggelijét készítettem, és egy Netflix-filmet néztem fürdőköpenyben, arra gondoltam:„Istenem, ez nagyszerű" – emlékszik vissza Summer.

Summer – vagy TikTok-felhasználói néven Sumerica nem mindig volt főállású barátnő. A bristoli lány három évig általános iskolai tanár volt, közben pedig egyetemre járt, idén szerezte meg a diplomáját.

Biggsszel – a Love Island egykori versenyzőjével –, 2021-ben találkozott.

„Biggsszel távkapcsolatban voltunk" – magyarázza - „Nagyon magas volt a bérleti díjam, és a munkahelyemen küszködtem, Biggs pedig felajánlotta, hogy eltart engem, ha Skóciába költözöm, soha többé nem kell aggódnom a pénz vagy a stressz miatt. 2022 júniusában költöztem hozzá, és nem bántam meg."

Summernek fogalma nincs, hol dolgozik a párja, mennyit keres, mire költi, mit miből fizet, nem tudja, de úgy érzi, nem is tartozik rá. Csak a saját feladataival törődik, és azokat maradéktalanul el is végzi:

„Minden reggel korán felkelek, még Biggs előtt, és bekapcsolom a zuhanyt, hogy kellemes és meleg legyen a fürdővíz, amikor bejön."

@sumerica#stayathomegf#gf#stayathome#sahgf#fy#fyp#foryoupage#couplegoals♬ Aesthetic - Tollan Kim

Summer ezután forró csokit készít neki, és megkérdezi, mit kér reggelire: „Amit akar, azt kap, legyen az csirkehús rizzsel vagy tojásos szendvics."

A főállású barátnő, mielőtt a párja elindul dolgozni, puszival köszön el tőle, majd megkezdi takarítási rutinját. A délutánt olyan munkákkal tölti, mint a kutyasétáltatás, bevásárlás, edzőterem és szépségápolás.

Az emberek gyakran kérdezik az influencertől, hogy nem unja-e, hogy egész nap otthon ragadjon, és ne legyen semmi dolga. De Summer azt mondja, annyira elfoglalt, hogy alig ül le - írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.