Így telik majd a karácsony Demcsák Zsuzsánál: sült kacsával és aprósüteményekkel várja a vendégeket

Forrás: Instagram/Demcsák Zsuzsa -
Demcsák Zsuzsa aprósütemény sült kacsa Köllő Babett Gáspár Zsolt sztárok karácsonyi menü
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig pár napja lesz arra Demcsák Zsuzsának, hogy felkészüljön az ünnepekre, ugyanis szinte az utolsó pillanatig dolgozni fog.

Demcsák Zsuzsa egész évben elfoglalt volt: nyáron forgatta a jelenleg is nagy sikerrel futó Farm VIP harmadik évadát, majd ezt követően az ősz jelentős részét Dominikán töltötte a Money or Love - Fogadj a szerelemre! párkereső reality miatt. Hiába ért véget mindegyik munka, Zsuzsa most is dolgozik, egészen az utolsó pillanatokig.

Az otthona azonban már ünnepi díszben ragyog, és karácsonyi illatok lengik be a lakást. Zsuzsának pontos terve és menetrendje van az ünnepekre: szenteste az édesanyjáéknál lesznek, aki hagyományos menüvel készül, másnap viszont már a műsorvezető látja vendégül a szeretteit.

Demcsák Zsuzsa Forrás: Instagram/Demcsák Zsuzsa

– mesélte a Ripostnak Demcsák Zsuzsa, aki azt is elárulta, hogy a családjukban eddig csak a gyerekek kaptak ajándékot, de idén a felnőttnek is jut meglepetés, méghozzá színházjegy.

"A karácsonynak igazán a gyerekek miatt van jelentősége. A legnagyobb örömet az adja, ha ilyenkor látom a szemükben a boldogságot és napokig csak körbeugrálom őket, hiszen annyit teljesítenek egész évben, megérdemlik, hogy pihenjenek és igazán kikapcsolódjanak. Ők jelentik nekem a világmindenséget."

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.